Mijn passie

Mensen met een verslaving helpen bij het stoppen van gebruik en het vinden van een zinvol leven. Ik deel graag mijn ervaring als ervaringsdeskundige en als verslavingscounselor.

Mijn passie: jou helpen om te stoppen met drugs en het vinden van herstel!

 

Stoppen met drugs! Ik weet hoe moeilijk het is om te stoppen met drank en drugs, want ik heb zelf jarenlang geleden onder de verwoestende gevolgen van de ziekte verslaving. Ik heb hulpverleners gesproken, instanties bezocht en in een verslavingskliniek in het buitenland verbleven. Ik ken de valkuilen, de schaamte voor familie en vrienden en de reis met de ups en downs door verslavingsland. Maar het kan en het is me gelukt. Ik ben gestopt met alle middelen: drank, drugs, slaappillen, antidepressiva en ben nu meerdere jaren clean en nuchter! En enorm happy. Evenals mijn kinderen, mijn moeder, vader en mijn zus.

Ervaringen

Mijn ervaringen heb ik met veel mensen gedeeld. Mijn verhaal is gepubliceerd in allerlei bladen en magazines en ik ben bij Humberto Tan op tv geweest om mijn verhaal te vertellen. Ik heb de studie verslavingscounselor afgerond en heb diverse cursussen op het gebied van de verslavingshulpverlening gevolgd.

Inmiddels is mijn praktijk voor verslavingshulp van start. Voor cliënten stel ik mijn ervaring beschikbaar. Daarvoor maak ik o.a. gebruik van het 12 stappen Minesota model, mijn eigen IMPACT model en diverse andere beproefde technieken. Ook is de website ikwilstoppenmetdrugs.nl live gegaan. Met daarin vele tips, ervaringen van anderen, blogs en online testen. Echt de moeite waard!

Wil jij stoppen met drugs of heb jij het moeilijk om te stoppen, kom dan naar mijn praktijk. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, zodat we samen kunnen kijken op welke manier ik jou kan ondersteunen bij het stoppen met drank en/of drugs, zodat jij ook uit kan zien naar een happy life.

Aantal jaren verslaafd geweest

Aantal jaren clean

Leeftijd

Malcare WordPress Security