MARIEKE NOORT COUNSELING PRAKTIJK
Mijn praktijk, de Marieke Noort Counseling praktijk, is in Bergen NH, nabij bos, duin en zee. Mijn praktijk is aan huis en is gelegen in een zeer relaxte omgeving. De gesprekken vinden niet alleen plaats in mijn praktijk. Zo nu en dan zijn de gesprekken in de buitenlucht, tijdens een wandeling door het het bos of op het strand. Dat werkt doorgaans echt ontspannend.

INTAKE GESPREK

Het begint met een intake gesprek. Tijdens deze intake ……….. Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

IMPACT METHODE

Ik werk volgens beproefde methoden, afhankelijk van doel van de behandeling en mate van de verslaving…..Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door. Lees verder…

Malcare WordPress Security