MARIEKE NOORT COUNSELING PRAKTIJK

In mijn counseling praktijk begeleid ik mensen die verslaafd zijn aan drank en/of drugs en die het verlangen hebben om te stoppen. Ik ondersteun hen bij het vinden een zinvol en vrij leven in herstel, zonder  gebruik van middelen. Hierbij gebruik ik mijn IMPACT-methode en het 12-stappen Minnesota model.

Dat het leven leuk zou zijn zonder gebruik van middelen kon ik mij jaren geleden niet voorstellen. Het enige wat ik wist is dat ik zo niet verder kon. Ik wist heel goed wat ik niet meer wilde: de pijn, de schaamte, het schuldgevoel, de wanhoop en bovenal de eenzaamheid. Alleen dat al leek mij een bovenmenselijke opgave. Dat ik daarvoor in de plaats ook nog eens een leven zou kunnen creëren, dat mijn wildste dromen zou overstijgen, dat had ik mij nooit kunnen bedenken. Want over de vraag wat ik dan wel wilde had ik nooit nagedacht, omdat ik nooit voor mogelijk hield dat ik daar ooit een keuze in zou kunnen maken of daarvoor de kracht zou hebben

En toch is het mogelijk, er is een oplossing. Niet alleen kan je jezelf bevrijden uit die afschuwelijke hel die verslaving heet, maar je kunt ook een zinvol, leuk en gelukkig leven krijgen. Een leven in herstel, waarbij de ziekte niet meer de overhand heeft. Een leven waarin je je eigen beslissingen maakt, je verantwoordelijkheden weer aan kan en je dromen waar kan maken.

Ik kan je hierbij helpen. Ben jij er klaar voor om de verandering in gang te zetten en voor jezelf en jouw omgeving een mooie toekomst te verwezenlijken? Wil je ook een leven in vrijheid? Maak dan een afspraak. In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek kunnen we samen onderzoeken wat jij wilt, wat jij nodig hebt en hoe ik jou daarbij kan helpen.

Persoonlijke benadering

Als ex-drugsgebruiker weet ik hoe moeilijk het is om te stoppen met drugs. Ik heb hulpverleners gesproken, instanties bezocht en in een verslavingskliniek in het buitenland verbleven. Ik ken de valkuilen, de schaamte voor familie en vrienden en de reis met de ups en downs door verslavingsland. Maar het is me gelukt. Ik ben gestopt met drugs en ik ben inmiddels al jaren clean! En enorm happy. Evenals mijn kinderen, mijn moeder, vader en mijn zus.

Mijn ervaringen heb ik met veel mensen gedeeld. Mijn verhaal is gepubliceerd in allerlei bladen en magazines en ik ben bij Humberto Tan op tv geweest om mijn verhaal te vertellen. Ik heb de studie verslavingscounselor afgerond en heb diverse cursussen op het gebied van de verslavingshulpverlening gevolgd.

Inmiddels is mijn praktijk voor verslavingshulp van start. Voor cliënten stel ik mijn ervaring beschikbaar. Daarvoor maak ik o.a. gebruik van het 12 stappen Minesota model, mijn eigen IMPACT model en diverse andere beproefde technieken. Mijn website ikwilstoppenmetdrugs.nl is in ontwikkeling. Met daarin vele tips, ervaringen van anderen, blogs en online testen. Echt de moeite waard!

Wil jij stoppen met drugs of heb jij het moeilijk om te stoppen, kom dan naar mijn praktijk. Ik nodig je uit voor een kennismakingsgesprek met mij. Vrijblijvend en kosteloos. Dan kunnen we samen kijken welke mogelijkheden en methoden er zijn om je helpen om te stoppen met drugs en uit te zien naar een happy life.

Malcare WordPress Security